Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams

Movisie

Ben jij werkzaam bij een gemeente, sociaal wijkteam en/of sociaal werkbedrijf en wil jij aan de slag met het verbeteren van de samenwerking tussen wijkaanpak en de dienstverlening gericht op werk?

Doe ook in 2021 mee aan een Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams en zet concrete stappen om het perspectief op (betaald) werk voor mensen dichterbij te brengen.

Heb jij een brandend vraagstuk uit jouw praktijk of een geslaagd praktijkvoorbeeld? Laat het ons weten. Dan kunnen wij het programma zo goed mogelijk op jouw wensen afstemmen.

Meld je aan

Aanmelden
Op verzoek van deelnemers krijgen de Transitiearena’s van 2020 een vervolg in het nieuwe jaar. Heb je interesse? Meld je dan snel aan voor deze laatste transitiearena van het jaar!

Map for

Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams

Movisie

Ben jij werkzaam bij een gemeente, sociaal wijkteam en/of sociaal werkbedrijf en wil jij aan de slag met het verbeteren van de samenwerking tussen wijkaanpak en de dienstverlening gericht op werk? Doe ook in 2021 mee aan een Transitiearena Arbeidsparticipatie en (sociale) wijkteams en zet concrete stappen om het perspectief op (betaald) werk voor mensen dichterbij te brengen. Lees meer