Studiedag GezondIn 2022: Koers houden in de lokale aanpak van gezondheidsverschillen

GezondIn

De focus op gezondheidsverschillen is belangrijker dan ooit. De tweedeling en kansenongelijkheid in de samenleving nemen toe en daarmee de verschillen in gezondheid. De inflatie, toenemende armoede, afnemende koopkracht en stijgende energieprijzen treffen mensen in kwetsbare posities extra hard. Hoe kun je hier het beste op inspelen in je lokale aanpak? Op de landelijke studiedag beantwoorden we deze vraag met de kennis van (n)u. Wij nodigen jou graag uit om mee te helpen het verschil te maken. Neem je collega ook mee!

Wat kun je verwachten van de Studiedag?

Een interactief programma waarin je tips en handvatten krijgt die je direct in je werk kunt gebruiken. Naast inspirerende lezingen, kun je tijdens workshops en trainingen zelf aan de slag. De inhoud van deze deelsessies wordt later bekend gemaakt.

Uiteraard blijft er voldoende tijd en ruimte om collega’s uit andere gemeenten te ontmoeten, te spreken en ervaringen uit te wisselen. Ook besteden we aandacht aan de SPUK-regeling voor alle gemeenten die in de maak is om onder andere de aanpak van gezondheidsverschillen extra kracht bij te zetten.

Meer informatie en aanmelden

Map for

Studiedag GezondIn 2022: Koers houden in de lokale aanpak van gezondheidsverschillen

GezondIn

De focus op gezondheidsverschillen is belangrijker dan ooit. De tweedeling en kansenongelijkheid in de samenleving nemen toe en daarmee de verschillen in gezondheid. Mensen in kwetsbare posities worden extra hard getroffen. Hoe kun je hier het beste op inspelen in je lokale aanpak? Op de landelijke studiedag beantwoorden we deze vraag met de kennis van (n)u. Lees meer