Online bijeenkomst en vragenuurtje over Wet aanpak woonoverlast

CCV

Wat is de laatste stand van zaken rondom de Wet aanpak woonoverlast? Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een korte online update op donderdag 24 juni. En op woensdag 30 juni een vragenuurtje.

Online update 24 juni
Tijdens de online update op 24 juni word je in 1 uur bijgepraat over de inzet van de wet, de actuele ontwikkelingen en de uitkomsten van het ontwikkellab dat in februari plaatsvond. Tijdens dit lab maakten we met een groep gemeenten een overzicht van de do’s en don’ts bij dossieropbouw, handhaving en naleving van de Wet aanpak woonoverlast. Dit leverde waardevolle tips op voor gemeenten die ook met de wet werken. Tijdens deze bijeenkomst delen we alvast de uitkomsten, die we later breed beschikbaar maken. De online update is van 10.30 tot 11.30 uur.
Naar de inschrijfpagina

Vragenuurtje 30 juni
In aanvulling op de online bijeenkomst van 24 juni, organiseert het CCV op woensdag 30 juni van 11.00 tot 12.00 uur een vragenuurtje. Deelnemers kunnen in het vragenuurtje via de chat vragen stellen over de wet. Je kunt ook van tevoren je vraag mailen naar Katja Steverink.
Naar de inschrijfpagina

Map for

Online bijeenkomst en vragenuurtje over Wet aanpak woonoverlast

CCV

Wat is de laatste stand van zaken rondom de Wet aanpak woonoverlast? Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) organiseert in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een korte online update op donderdag 24 juni. En op woensdag 30 juni een vragenuurtje. Lees meer