Leerkring Waardevol samenwerken in een netwerk

Platform31

Organisatienetwerken zijn een opkomend fenomeen in de (semi-) publieke sector. Deze wijze van organiseren is nodig voor ‘grote’ en complexe maatschappelijke vraagstukken. Zoals: Hoe kunnen we ouderen op een goede manier langer thuis laten wonen? Hoe geven we bewoners met een psychische kwetsbaarheid een goede woonplek in de wijk, met behoud van de veerkracht van de wijk? Hoe kunnen we huishoudens met een meervoudige problematiek het beste ondersteunen? Hoe pakken we grote opgaven als betaalbare energietransitie of klimaatbestendige wijken op?

Organisaties kunnen deze vraagstukken niet in hun eentje, met de bestaande manier van werken, oplossen. Steeds vaker kiezen zij voor samenwerking in een organisatienetwerk. Maar hoe organiseer je dat? En hoe doe je dat waardevol, effectief en legitiem? Platform31 organiseert samen met experts en ervaringsdeskundigen Manon de Caluwé, Paul Doevendans en Jochum Deuten een leerkring, bestaande uit een drietal bijeenkomsten.

Meer informatie en aanmelden

Map for

Leerkring Waardevol samenwerken in een netwerk

Platform31

Organisatienetwerken zijn een opkomend fenomeen in de (semi-) publieke sector. Deze wijze van organiseren is nodig voor ‘grote’ en complexe maatschappelijke vraagstukken. Platform31 organiseert samen met experts en ervaringsdeskundigen Manon de Caluwé, Paul Doevendans en Jochum Deuten een leerkring. Lees meer